maandag 11 september 2017

Zeeklassen dag 1

De bus bracht ons eerst naar Koksijde. Daar wachtten de garnaalvisser en de gidsen ons op. We leerden heel wat bij over het werk van de garnaalvisser, de visjes en de schelpen en andere dieren aan de zee. We zagen de pieterman van heel dichtbij, en krabben, en natuurlijk... garnalen. Aangekomen op de boerderij mochten we de vangst helpen sorteren. Daarna zagen we hoe de garnalen gekookt werden. We leerden ze pellen en daarna... mmm... proeven!! Zo vers hebben we ze nog nooit geproefd.
Na het bezoek aan de garnaalvisser reden we naar ons verblijf, de J-club. We maakten onze bedjes op en speelden op de leuke speeltuin. Na het avondeten mochten we nog even spelen. We spoelden al het zand uit onze oren onder de douche. Fris gewassen konden we kijken en luisteren naar een leuk verhaal over grote en kleine beer. En daarna.... shhht.... oogjes toe. Morgen staat er heel wat op het programma.

Musical 'Roodkapje'

Net voor de kerstvakantie konden we nog samen genieten van de musical 'Roodkapje' in de Capitole. Het was een hele mooie, grappige v...